e-book: Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach

Αρχική > Προϊόντα > e-book: Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών

Διαθεσιμότητα προϊόντος: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Η Ιατρική Εμψύχωση στον Υποψήφιο Ανωτάτων Σχολών είναι ένα πρακτικό βιβλίο (e-book) ειδικής κατάρτισης, παροχής συναισθηματικής υποστήριξης, παρότρυνσης και ενθάρρυνσης, καλλιέργειας αυτοεμπιστοσύνης, αυτοπεποίθησης, τήρησης θετικής στάσης και ανάπτυξης  των κρυμμένων ικανοτήτων και δυνατοτήτων κάθε υποψήφιου επιστήμονα. Στο βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ που έγραψε ο γιατρός Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης περιγράφονται τεχνικές και μέθοδοι βελτίωσης της αποτελεσματικότητας του υποψηφίου. Υποδεικνύονται οδηγίες υγιεινής ζωής και διατροφής, ώστε να διατηρηθεί σε φόρμα ο υποψήφιος και υποδεικνύονται μέθοδοι κατανόησης του εαυτού του, ώστε σε περίπτωση αποτυχίας του να βγει ψυχολογικά ακέραιος από τη δοκιμασία των εξετάσεων, κατανοώντας ότι το πιο σημαντικό πράγμα γι' αυτόν είναι η προστασία του εαυτού του, της υγείας του και της ψυχοσωματικής του ακεραιότητας.

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ αποτελεί εφόδιο όχι μόνο για τον υποψήφιο. Το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί προσεκτικά και από τους γονείς του υποψηφίου, διότι έτσι θα εκπαιδευτούν στο να τηρήσουν τη σωστή συμπεριφορά και στάση προς τον υποψήφιο. Πολλές φορές η αγωνία και το άγχος που έχουν οι γονείς είναι ισχυρότερα από το στρες που αισθάνεται ο υποψήφιος. Οι γονείς θα εκπαιδευτούν στο να γίνουν εμψυχωτές των παιδιών τους. Οποιαδήποτε μη επιτυχία του υποψήφιου επ' ουδενί τρόπο πρέπει να αποβεί νοσογόνος για κάποιον από τους γονείς του. Δεν αρκεί μόνον η συσσώρευση γνώσεων για την εισαγωγή σε μια ανώτατη σχολή.

Χρειάζεται εκπαίδευση στη σωστή διαχείριση του άγχους της στιγμής, εξάσκηση στις τεχνικές εξουδετέρωσης της ανησυχίας, της αβεβαιότητας και του στρες. Επιβάλλεται η εκπαίδευση στις τεχνικές που αυξάνουν την ικανότητα πνευματικής συγκέντρωσης, διατήρησης της προσοχής, σωστής αξιοποίησης; της αποφασιστικότητας, της τόλμης και της ορθής κρίσης με μια πολύ καλή σωματική και ψυχική υγεία. Αυτά πρέπει να γίνονται ταυτόχρονα με τη λοιπή εκπαίδευση στο λύκειο. Όποιος επιτυγχάνει πριν από τις εξετάσεις να έχει πνευματική και συναισθηματική ετοιμότητα να δώσει εισαγωγικές εξετάσεις έχει εξασφαλίσει τη σίγουρη επιτυχία του όχι μόνο να περάσει στις εξετάσεις, αλλά να περνάει με επιτυχία οποιαδήποτε εξέταση, στη συνέχεια μέσα στο πανεπιστήμιο ή οποιαδήποτε άλλη σχολή

Το βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ είναι ένα βιβλίο 208 σελίδων μικρού σχήματος, που διαβάζεται με ταχύτητα, ευνοώντας την αυτοεκπαίδευση και αυτοδιαχείρηση του υποψηφίου.

Το βιβλίο ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΜΨΥΧΩΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ
 σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά την τιμή των 9 Ευρώ (περιλαμβανομένου του ΦΠΑ)  με τους εξής τρόπους:

1. Παραγγέλοντας το e-book  στην ηλεκτρονική  διεύθυνση pharmage@otenet.gr. Το βιβλίο θα σας αποσταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση, μόλις λάβουμε την απόδειξη κατάθεσης του ποσού των 9 Ευρώ, στο λογαριασμό μας που μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο Τρόποι Πληρωμής στο κάτω μέρος της σελίδας μας.

2.Παραγγέλλοντας μέσω του e-shop της Pharmagel, βλέπε πιο πάνω: Προσθήκη στο καλάθι. 
Πληρώνοντας με την πιστωτική κάρτα ή μέσω του winbanking το ποσό των 9 Ευρώ  στο λογαριασμό μας στην τράπεζα Πειραιώς:


ΙΒΑΝ: GR47 0172 5090 0055 0900 7725 491

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5509007725491

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: Δ.ΓΚΕΛΗΣ & ΣΙΑ ΕΕ


 Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας ο καταναλωτής στέλνει στη διεύθυνση pharmage@otenet.gr την απόδειξη της πληρωμής, το ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό τομέα, τηλέφωνο και τον τίτλο του βιβλίου που παρήγγειλε και εντός 24ώρου του αποστέλετε το βιβλίο  στο mail του.


Διαθεσιμότητα προϊόντος: Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες

Τελευταία άρθρα

L- θεανίνη (Calmagkel)
Η Αλλεργιογόνος χλωρίδα του νομού Κορινθίας©
ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΟΣ ΧΛΩΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: Ελιά η Ευρωπαϊκή©
Θεραπεία της χρονίας ρινοκολπίτιδας με πολύποδες με βιολογικά φάρμακα©
Τα νευροβιολογικά αποτελέσματα του συστατικού του πράσινου τσαγιού, L-θεανίνης και του δυνητικού ρόλου της στη θεραπεία ψυχιατρικών και νευροεκφυλιστικών διαταραχών
Οι συνέπειες της απότομης ελάττωσης των επιπέδων της βιταμίνης D3 σε χειρουργικούς ασθενείς©
Σχέση του ορθοκολικού καρκίνου και της βιταμίνης D©
Συσχέτιση της έλλειψης βιταμίνης-D3 με νευροπάθεια και λέμφωμα μεταξύ ασθενών με σύνδρομο Sjögren©
Η κατανόηση και αντιμετώπιση του στρες και του άγχους των λυρικών τραγουδιστών©
Οι θεραπευτικές δυνατότητες της κουρκουμίνης στη σκλήρυνση κατά πλάκας©
Η αντιμεταστατική δράση της L-θεανίνης κατά των μεταστάσεων του καρκίνου του προστάτη©
H αντιμετώπιση του στρες του άγχους και των διαταραχών του ύπνου ατόμων με εμβοές των αυτιών©
Mα γιατί με ‘‘τρώνε’’ τ’ αυτιά μου; Τι μπορώ να κάνω γιαυτό;©
Η ευεργετική αντιστρες δράση της L-θεανίνης (Calmagkel) στo σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου©
Σχεδόν το 20% των ασθενών με COVID-19 εμφανίζουν μόνο συμπτώματα από το γαστρεντερικό σύστημα©

Δείτε όλα τα άρθρα »
Οδηγός Πρώτων Βοηθειών
Τι πρέπει να κάνετε αν φτάσετε πρώτοι
στο σημείο ενός ατυχήματος;