Γνωριμία με την Ιστοσελίδα της Pharmagel

Υπό του Δρ. Δημητρίου Ν. Γκέλη - MD, ORL, DDS, PhD, Medical Life Coach


Η ιατρική είναι μια επιστήμη που αναπτύχτηκε εξελίχτηκε και εξελίσσεται εξαιτίας του ενδιαφέροντος των γιατρών να  ανακουφίσουν τον πόνο, την ταλαιπωρία, την κακή ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και την προσωρινή αποτροπή του μοιραίου, εξ αιτίας των νόσων.

 Οι γιατροί, αντιμετωπίζοντας το ιατρικό πρόβλημα του ασθενούς τους χρησιμοποιούν τη λήψη του ιστορικού, την κλινική εξέταση, τις εργαστηριακές εξετάσεις, τη διαφορική διάγνωση και τη θεραπευτική.

Η θεραπευτική γίνεται με τη χρήση φαρμάκων, της χειρουργικής, της εφαρμογή ορθού τρόπου διατροφής και τη χρησιμοποίηση διαφόρων θεραπευτικών φυσικών μεθόδων.

Τα φάρμακα έχουν επινοηθεί  και επινοούνται από τους γιατρούς, μέσα στην προσπάθειά τους να βρουν θεραπευτική λύση για τις αρρώστιες των ασθενών τους.

Οι γιατροί υπήρξαν εφευρέτες φαρμάκων, επινοητές θεραπειών και θεραπευτικών μεθόδων, αφού δεν νοείται η άσκηση της ιατρικής επιστήμης χωρίς να μιλήσει, να παρατηρήσει και να εξετάσει κάποιος έναν άρρωστο.

Η ιατρική δεν γίνεται μόνο διαβάζοντας ή ερευνώντας το διαδίκτυο.

Η κάθε πάθηση εκφράζεται με το δικό της τρόπο στον κάθε ασθενή.  Η ίαση ή η ασφαλής αντιμετώπιση μιας παθολογικής κατάστασης απαιτεί άριστη επικοινωνία, συνεννόηση και συνεργασία ιατρού και ασθενούς.

Η ιατρική ανέπτυξε στην πορεία της εξέλιξής της πολύτιμες ειδικότητες. Οι σώφρονες γιατροί φροντίζουν εκτός από την άριστη εκπαίδευσή τους, στην ειδικότητα που επέλεξα, να έχουν μια ευρύτερη γνώση των λειτουργιών του ανθρώπινου οργανισμού και δεν απομονώνονται μόνο στα παλισια της ειδικότητάς τους.

Η αποτελεσματικότητα των γιατρών δεν βελτιώνεται μόνο με την αύξηση των ιατρικών τους γνώσεων, αλλά και με τη συνεχή προσπάθεια του γιατρού να βελτιώνει τη συναισθηματική του νοημοσύνη και να εμπλουτίζει την έμφυτη κοινωνική του αφυΐα.

Η αντιμετώπιση των ιατρικών προβλημάτων και η διατήρηση της υγείας των ασθενών μπορεί να γίνει με διάφορες θεραπευτικές μεθόδους και τεχνικές Η γνώση διαφόρων θεραπευτικών μεθόδων από τους γιατρούς, π.χ. ομοιοπαθητική, βελονισμός, εναλλακτική και ολιστική ιατρική δεν αποτελούν αιτίες επιστημονικής απομόνωσης του γιατρού.

Η ιατρική είναι μία και μοναδική. Οποιοσδήποτε γιατρός ασχολείται αποκλειστικά με μια θεραπευτική μέθοδο, δεν είναι δυνατόν να την εφαρμόσει αποτελεσματικά, αν δεν να γνωρίζει σε εξαιρετικό βαθμό τις βασικές ιατρικές γνώσεις της Ανατομικής, Φυσιολογίας, Βιοχημείας, Παθολογικής Φυσιολογίας, Παθολογικής Ανατομικής, Φαρμακολογίας, Υγιεινής, Διατροφολογίας,.

Αυτή η δυνατότητα βοηθάει το γιατρό να ανοίξει τους ερευνητικούς του ορίζοντες και τον κάνει να εφευρίσκει και να επινοεί  μέσα που γιατρεύουν ή βοηθούν τη θεραπευτική αποτελεσματικότητα των φαρμάκων ή συμβάλλουν στη θεραπευτική αποτελεσματικότητα της χειρουργικής ή άλλων θεραπευτικών μεθόδων.

Εμφορούμενος από αυτή τη φιλοσοφία το 1997 ο Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης ίδρυσε στην Κόρινθο τη  Φαρμαγκέλ, μέσω της οποίας υλοποίηση τη δημιουργία των εφευρέσεων και ιατρικών του επινοήσεων, που  είναι ιατροτεχνικά βοηθήματα , συμπληρώματα διατροφής, προϊόντα κοσμητικής και ιατρικών βιολογικών οίνων υψηλής διατροφικής αξίας.

Η ιστοσελίδα της Φαρμαγκέλ είναι μια από τις παλαιότερες ιστοσελίδες του διαδικτύου και μέσα από αυτήν προβάλλονται όλες οι δραστηριότητες της Φαρμαγκέλ, προϊόντα επινόησης και κατασκευής του Δρ Δημητρίου Γκέλη , ιατρικά άρθρα υψηλής επιστημονικής αξίας, παρενέργειες φαρμάκων και το Pharmagelnewsletter

.Ο Δρ Γκέλης πιστεύει ότι με τη συνεχή επιστημονική ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού βοηθείται η ασφαλέστερη επικοινωνία γιατρού ασθενούς.

Φυσικά η ιατρική αρθρογραφία και οι ιατρικές πληροφορίες που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της Φαρμαγκέλ δεν αποτελούν ιατρικές οδηγίες  και δεν υποκαθιστούν τον θεράποντα ιατρό.

Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης

Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών

Δαμασκηνού 46, Κόρινθος, 20100

τηλ. 6944280764

pharmage@otenet.gr

www.gelis.gr

www.orlpedia.gr

www.allergopedia.gr

www.gkelanto.gr

www.zinc.gr

www.gkelikosagiorgitiko.gr


Σημείωση: Τα επιστημονικού ενδιαφέροντος άρθρα του Δρ Δημητρίου Ν. Γκέλη και των συνεργατών του γράφτηκαν για λόγους ενημέρωσης των ιατρών και των λοιπών επιστημόνων υγείας και δεν αποτελούν μέσο διάγνωσης ή αντιμετώπισης ή πρόληψης ασθενειών, ούτε αποτελούν πηγή ιατρικών συμβουλών  για ασθενείς.

Την ευθύνη της διάγνωσης, θεραπείας και πρόληψης των ασθενειών της έχει μόνον ο θεράπων ιατρός του κάθε ασθενούς, αφού πρώτα κάνει προσεκτικά ακριβή διάγνωση.

Γιαυτό συνιστάται η αποφυγή της αυθαίρετης εφαρμογής ιατρικών πληροφοριών από μη ιατρούς. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν είναι φάρμακα, αλλά μπορεί να χορηγούνται συμπληρωματικά, χωρίς να παραιτούνται οι ασθενείς από  τις αποδεκτές υπό της ιατρικής επιστήμης θεραπείες ή θεραπευτικές τεχνικές και μεθόδους, που γίνονται, όταν χρειάζονται, υπό ιατρική καθοδήγηση,  παρακολούθηση και ευθύνη. Οι παρατιθέμενες διαφημίσεις εξυπηρετούν της δαπάνες συντήρησης της παρούσας ιστοσελίδας


Τα άρθρα της ιστοσελίδας www.pharmagel.gr προστατεύονται από την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία προστασίας της πνευματικής ιδιοκτησίας. Κάθε αντιγραφή κειμένων ή εικόνων προστατεύονται με copyright και απαγορεύεται η χρήση τους από οποιονδήποτε, εκτός και εάν έχει τη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη της παρούσας ιστοσελίδας.

 

Gelis22-7-2014 Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης Ιατρός, Ωτορινολαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιατρικός Εμψυχωτής (Medical Life Coach)
Δαμασκηνού 46, Κόρινθος, Τηλ. 2741026631, 6944280764, e-mail: pharmage@otenet.gr

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:
 • ΩΡΛ Αλλεργία,
 • Εμβοές αυτιών,
 • κακοσμία στόματος,
 • Ροχαλητό,
 • Βαρηκοία,
 • Ίλιγγος,
 • Διαταραχές οσφρήσεως και γεύσης,
 • Διαταραχές της φωνής,
 • ΩΡΛ ογκολογία, Aντιγήρανση,
 • Προληπτική Ιατρική,
 • Ιατρική Διατροφολογία,
 • Συμπληρωματική Ιατρική,
 • Περιβαλλοντική Ιατρική,
 • Κόκκινο κρασί και Υγεία,
 • Βιταμίνη D,
 • Ιατρική Εμψύχωση [Medical Life Coaching]

 

 

 Logo

Η έδρα της Pharmagel βρίσκεται στην Κόρινθο, Δαμασκηνού 46 (ΤΚ 20131). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Δημήτριο Ν. Γκέλη ή το προσωπικό της Pharmagel στα τηλεφωνα 27410 26631 (Φαξ 2741085030) ή στο email pharmage@otenet.gr

• Τρόποι αποστολής »
• Τρόποι πληρωμής »
• Επικοινωνία »
*Newsletter