Γνωριμία με την Ιστοσελίδα της Pharmagel

Η ιατρική είναι μια επιστήμη που αναπτύχτηκε εξελίχτηκε και εξελίσσεται εξαιτίας του ενδιαφέροντος των γιατρών να  ανακουφίσουν τον πόνο, την ταλαιπωρία, την κακή ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και την προσωρινή αποτροπή του μοιραίου, εξ αιτίας των νόσων. »
Rhinosisam
Λιανική Τιμή: 13.79€

rhinosisamΡινικό σπρέϊ καθαρού σησαμελαίου φαρμακευτικής χρήσεως ενισχυμένου με μαστιχέλαιο και βιταμίνη Ε. Ιατροτεχνικό βοήθημα για τη φροντίδα του ρινικού βλεννογόνου.


Castellani
Λιανική Τιμή: 12.88€

castelani

Αποτελεσματικό, ιστορικό, αντιμυκητιασικό βάμμα, τοπικής χρήσης, πολύτιμο στα χέρια του Ωτορινολαρυγγολόγου. 
Evosmin
Λιανική Τιμή: 11.20€

evosmin2Στοματοφαρυγγικό διάλυμα για τον καθαρισμό και την υγιεινή του στοματοφαρυγγικού βλεννογόνου, των ούλων, των αμυγδαλών και του φάρυγγα.


Curcugkel
Λιανική Τιμή: 31.56€

curcugel smallOι κάψουλες του Curcugkel περιέχουν διαυγές διάλυμα μικκυλιακής κουρκουμίνης, αποκλειστικής τεχνολογίας (NovaSOL© Curcumin), η οποία έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από τη φυσική σκόνη κουρκουμίνης κατά 185 φορές ή 18.500%. Osmoclean
Λιανική Τιμή: 11.84€

osmocleanΣυστημα καθαρισμού των ρινικών κοιλοτήτων κατάλληλο για βρέφη παιδιά και ενήλικες.


Allergovac Sublinguale
Λιανική Τιμή: 236.89€

AllergovacΥδατοδιαλυτό διάλυμα υπογλωσσίων σταγόνων αλλεργιογόνων για εξειδικευμένη ανοσοθεραπεία.


Rochatilex
Λιανική Τιμή: 12.80€

rochalitex2Μοναδικά αποτελέσματικό ειδικό μείγμα αιθερίων ελαίων για  την καταπολέμιση του αθώου μη παθολογικού ροχαλητού ροχαλητού, αλλά και για την αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος. 


Xerogkelin
Λιανική Τιμή: 18.25€

xerogelinΙδανικό εφυγραντικό σπρέι για την ανακούφιση οποιουδήποτε τύπου ξηροστομίας


D3-Gkelin drops
Λιανική Τιμή: 15.09€

d3gelinTo D3-Gkelin drops (βιταμίμη D3 ή χοληκαλσιφερόλη σε ελαιόλαδο) χορηγείται ώς συμπλήρωμα διατροφής σε παιδιά και ενήλικες σε καταστάσεις έλλειψης ή ανεπάρκειας βιταμίνης D3. Λιανική Τιμή:


Γκελάντο
Λιανική Τιμή: 12.30€

gkelantoΤο "Γκελάντο" είναι φυσικός, βιολογικός, γλυκύς, λιαστός, κόκκινος ιατρικός οίνος, που παράγεται από τη μοναδική ποικιλία αμπέλου που υπάρχει στη γη, του πασίγνωστου στον κόσμο Νεμεάτικου "Αγιωργίτικου.


Ζincobell
Λιανική Τιμή: 18.30€

zincobell2Το Zincobell είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει 10 mg πικολινικού ψευδαργύρου και 150mg βιταμίνης C [L-ascorbic acid].

Λιανική τιμή 18.30Florical
Λιανική Τιμή: 41.89€

florical2Η μόνη συντηρητική αντιμετώπιση της ωτοσκλήρυνσης


ebook Αγγλικά για Παθολόγους
Λιανική Τιμή: 15€

agglika small


Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης

O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινο- λαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ζεί και εργάζεται στην Κόρινθο, Δαμασκηνού 46, τηλ. 27410 26631, 6944280764.