Γνωριμία με την Ιστοσελίδα της Pharmagel

Η ιατρική είναι μια επιστήμη που αναπτύχτηκε εξελίχτηκε και εξελίσσεται εξαιτίας του ενδιαφέροντος των γιατρών να  ανακουφίσουν τον πόνο, την ταλαιπωρία, την κακή ποιότητα της ζωής των ανθρώπων και την προσωρινή αποτροπή του μοιραίου, εξ αιτίας των νόσων. »
Rhinosisam

rhinosisam2Ρινικό σπρέϊ καθαρού σησαμελαίου φαρμακευτικής χρήσεως ενισχυμένου με μαστιχέλαιο και βιταμίνη Ε. Ιατροτεχνικό βοήθημα για τη φροντίδα του ρινικού βλεννογόνου.

Castellani

castelani

Αποτελεσματικό, ιστορικό, αντιμυκητιασικό βάμμα, τοπικής χρήσης, πολύτιμο στα χέρια του ΩτορινολαρυγγολόγουEvosmin

evosmin2Στοματοφαρυγγικό διάλυμα για τον καθαρισμό και την υγιεινή του στοματοφαρυγγικού βλεννογόνου, των ούλων, των αμυγδαλών και του φάρυγγα.

Ζincobell

zincobell2Το Zincobell είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής το οποίο περιέχει 10 mg πικολινικού ψευδαργύρου και 150mg βιταμίνης C [L-ascorbic acid].

Λιανική τιμή 18.30


Osmoclean

osmocleanΣυστημα καθαρισμού των ρυνικών κοιλοτήτων κατάλληλο για βρέφη παιδιά και ενήλικες.

Allergovac Sublinguale

AllergovacΥδατοδιαλυτό διάλυμα υπογλωσσίων σταγόνων αλλεργιογόνων για εξειδικευμένη ανοσοθεραπεία.

Rochatilex

rochalitex2Μοναδικά αποτελέσματικό ειδικό μείγμα αιθερίων ελαίων για  την καταπολέμιση του αθώου μη παθολογικού ροχαλητού ροχαλητού, αλλά και για την αντιμετώπιση της κακοσμίας του στόματος.

Xerogkelin

xerogelinΙδανικό εφυγραντικό σπρέι για την ανακούφιση οποιουδήποτε τύπου ξηροστομίας

D3-Gkelin drops

d3gelinTo D3-Gkelin drops (βιταμίμη D3 ή χοληκαλσιφερόλη σε ελαιόλαδο) χορηγείται ώς συμπλήρωμα διατροφής σε παιδιά και ενήλικες σε καταστάσεις έλλειψης ή ανεπάρκειας βιταμίνης D3.

Γκελάντο

gkelantoΤο "Γκελάντο" είναι φυσικός, βιολογικός, γλυκύς, λιαστός, κόκκινος ιατρικός οίνος, που παράγεται από τη μοναδική ποικιλία αμπέλου που υπάρχει στη γη, του πασίγνωστου στον κόσμο Νεμεάτικου "Αγιωργίτικου.

Florical

florical2Η μόνη συντηρητική αντιμετώπιση της ωτοσκλήρυνσης


Δρ. Δημήτριος Ν. Γκέλης

O Δρ Δημήτριος Ν. Γκέλης, Iατρός, Ωτορινο- λαρυγγολόγος, Οδοντίατρος, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών ζεί και εργάζεται στην Κόρινθο, Δαμασκηνού 46, τηλ. 27410 26631, 6944280764.